Beelderiseren is er voor digitaliseren van foto’s, negatieven, dia’s en video’s, maar ook uw papierwerk

U kent dat vast wel, u heeft albums of dozen vol met foto’s maar bekijkt ze nooit.
Laat staan dat u ze deelt met mensen die u dierbaar zijn. Nu zijn er tegenwoordig genoeg (goedkope) apparaatjes te koop om dit zelf te doen, maar de kwaliteit laat vaak te wensen over. Wilt u top kwaliteit, met genoeg dpi om eventueel in een groter formaat met de juiste resolutie te laten printen dan bent  toch echt een goede scanner nodig om de afbeeldingen te digitaliseren. Aangezien deze apparaten vrij prijzig zijn loont het vaak niet voor u om zelf één te kopen. En dan spreken we nog niet eens over de tijd die u eraan kwijt bent om ze daadwerkelijk digitaal te maken.

Kostbaar?

U zult misschien denken scannen is kostbaar, maar bedenk, het scheelt u wel heel veel tijd plus de aanschaf van dure (professionele) apparatuur hoeft u niet te doen. De kans is groot als u een dure scanner hebt aangeschaft dat deze na het scannen vervolgens ergens komt te staan en ongebruikt blijft staan. Gun u zelf het gemak van laten digitaliseren zodat u zonder moeite binnenkort zelf kunt genieten van alle herinneringen. Bij ons zijn ze in goede handen, wij zullen ze met zorg ‘’Beelderiseren’’ voor u.

Uw herinneringen veilig stellen

Als u geen actie onderneemt vervagen uw afbeeldingen. Door de jaren heen wordt de kwaliteit van dit beeldmateriaal helaas steeds slechter. Uiteindelijk zal het vergaan en onbruikbaar worden. Dit zou toch ontzettend jammer zijn voor uw familie, vrienden, relaties etc.

Om u te helpen uw herinneringen en momenten digitaal te maken kunt u dus contact met ons opnemen om deze vaak grote en tijdrovende klus door ons uit te laten voeren. Wij zijn in bezit van een scanner die de kwaliteit levert die uw foto’s verdienen. De scanresolutie is een belangrijke factor en is bepalend voor de beeldkwaliteit. De standaardwaarde is meestal 150 of 200 dpi. Voor een maximale kwaliteit adviseren wij de resolutie voor foto’s op 600 dpi zetten en voor negatieven en dia’s op 2400 dpi. Een hogere waarde, heeft in de praktijk weinig zin, omdat het vermogen van de scanner dan groter wordt dan wat de afbeelding zelf te bieden heeft. Dit levert alleen maar onnodig grote bestanden op en de detaillering wordt er vaak niet beter van.

Kwaliteit verbeteren

Tijdens het proces zullen de afbeeldingen automatisch verbeterd worden, denk aan stof en krassen verwijderen, kleuren verbeteren, vervaging en tegenlicht corrigeren, ect. Ook kunnen wij verbeteringen handmatig aanbrengen, bijvoorbeeld wanneer foto’s zeer slecht van kleur zijn, heel erg zijn beschadigd, of als een afbeelding dient te worden bijgesneden.

Afhandelen

Na het digitaliseren sturen wij u per mail een link toe (geen meer prijs) zodat u ze zelf kunt downloaden, of wij branden het op een cd/dvd of als u dat liever heeft op een USB stick. De bijkomende kosten hiervoor is vanaf € 2.00
Afdrukken kunnen desgewenst verstuurt worden. Kosten hiervan is wisselend, hangt af van afdrukcentrale en formaat. Uiteraard kunnen wij een prijsopgave hiervan doen.

Meer is minder betalen

Voor een eventuele prijsopgave horen wij graag wat u wilt en om welke hoeveelheid het gaat. De goedkoopste prijs vindt u bij ons. Beelderiseren maakt het mogelijk vanaf 0.20 cent. Hoe groter de aantallen, hoe goedkoper het wordt voor u. Bij minder dan 250 te scannen items berekenen wij € 10.00 tot € 5.00 opstart kosten (hangt van het aantal af)

Heeft u volledige glasraampjes en deze zijn zonder papieren beschermrandje dan kunnen wij helaas niets voor u betekenen. Dit i.v.m. beschadigen van het apparaat.

Documenten print en scan service

Beelderiseren is in staat tot en met A3 te kopiëren en te scannen. Onze print service gaat nog verder. Wilt u enkelzijdig of dubbelzijdig? In full colour of in zwart wit? Liever op gekleurd papier, ook dat is geen probleem. Wij verzorgen het printwerk in elk formaat en in elke hoeveelheid.

Wij zetten het gescande document als PDF of JPEG op een USB stick of mailen het naar uw persoonlijke email adres. Dit kan rechtstreeks maar bij grotere bestanden gaat dit via WeTransfer.
Wij mailen nooit zomaar naar andere personen of instanties. Vooraf doen we een mail test om te kijken of we het juiste email adres hebben.
Juist op dit vlak is uw privacy dubbel gewaarborgd bij ons!

Omzetten videobanden en tapes naar DVD, USB of harde schijf!

Laat oude opnames gemaakt in het verleden weer toe en breng het inbeeld. Veelal horen wij, och dat was ik helemaal vergeten of wat is dit leuk voor de kinderen.

Heeft u nog oude videobanden of tapes liggen zoals; VHS – Video8 – mini DV (M) en wilt u deze graag digitaliseren?
Vanaf € 0.12  per minuut zetten wij uw analoge opnames om naar digitale videobestanden.
Bij minder dan 240 minuten te digitaliseren beelden berekenen wij € 10.00 opstart kosten.

Help? Wellicht realiseert u zich niet dat deze opnames in de gevaren zone zijn qua houdbaarheid. Naar mate u langer wacht zal de kwaliteit alleen maar minder worden. Voor een klein vast bedrag heeft u digitale beelden (backup) van al uw oude beeldmateriaal.

Het is aan te raden om uw oude videobanden of tapes te laten digitaliseren naar een USB of externe harde schijf. Aangezien DVD zijn langste tijd wel heeft gehad, zo voorkomt u op termijn opnieuw problemen.

Uiteraard kunnen wij een USB stick of harde schijf gewoon mee leveren. Wilt u het toch liever op DVD, uiteraard kan dit. Informeer naar de prijzen.

Uw banden vanaf € 0.12 cent per minuut gedigitaliseerd.
Laat het nu door Beelderiseren doen voordat u te laat bent.

 

Bel Peter 0657670189 of mail: peter@beelderiseren.nl