Print en ontwerp service, uw activiteit aankondigen begint hier.

Printen en afdrukken

Beelderiseren verzorgt graag al uw print en afdruk werk tegen scherpe en voordelige prijzen.

Onze print service stopt niet bij een A4-tje maar gaat verder. Wilt u enkelzijdig of dubbelzijdig? In full colour of in zwart wit? Liever op gekleurd papier, ook dat is geen probleem. Wij verzorgen het printwerk in elk formaat en in elke hoeveelheid. Wilt u het gebundeld hebben als boekwerk? Het kan allemaal. U vraagt, wij draaien!

Flyers, banners en spandoeken

Flyers & banners, we komen ze bijna iedere dag wel tegen en in vele soorten en maten. Ze zijn ideaal als communicatiemiddel en/of promotiemiddel.

Niet alleen bedrijven maken gebruik van flyers & banners, maar ook particulieren, b.v. voor hun hobby of feest. Bedrijven gebruiken flyers vaak om hun bedrijf/product te promoten. Banners worden het meest gebruikt voor het aankondigingen van een geplande activiteit. Natuurlijk is het aan u om de juiste invulling eraan te geven.

Aan de hand van wel of niet aangereikte teksten/logo’s/foto’s en vector bestanden gaan wij een concept voorstel maken. Vervolgens leggen wij dit voorstel bij u neer. Wanneer u akkoord gaat met het voorstel kunnen wij de opdracht afronden of daadwerkelijk tot een eindproduct maken. Hoe wij dit allemaal doen, dat leggen we u graag eens uit in een persoonlijk gesprek.

Heeft u nog vragen, klik op de knop en:

Bellen of mailen met Peter kan natuurlijk ook: Tel. 0657670189 of Mail: peter@beelderiseren.nl