Fotografie, het is een kwestie van iemand of iets op beeld vast leggen. Met andere woorden, ‘’Beelderiseren’’ van wat er te zien is.

Met Fotografie ben ik Peter Tromp (Peters Foto Nieuws) al zo’n 23 jaar bezig, iedere dag is voor mij; ” de dag van de fotografie”. Mijn werk bestaat voor het grootste gedeelte uit fotograferen voor/van: evenementen, website, pers, voorstellingen, concerten, recepties, familie, toneel en straatfotografie. Er valt daar veel vast te leggen, van mens tot dier en van voertuig tot machine. Deze gemaakte foto’s gaan naar opdrachtgevers en worden gebruikt voor de websites die wij beheren. Maar ook gaan deze foto’s naar de media, zoals kranten en bladen. Voor de regionale zender ”RTV NOF” ben ik één van de fotografen die actief is voor hun. Daarnaast doe ik aan speciaal fotografie, zoals: macro/detail, familie shoots, en uitvaart fotografie.

Heeft u fotografie werk, of het nu gaat om eenmalig, af en toe of regelmatig, graag doe ik dit voor u. Organiseert u bijvoorbeeld activiteiten, zoals een presentatie, sport/spel evenement, of een muziek voorstelling, wat is er dan mooier dan dit vast te leggen op beeld. U kunt kiezen om de foto’s zelf te beheren of dat ik dit voor u doe. Uiteraard wordt de prijs hierin aangepast.

Vele online beheerders moeten het vaak doen met wat hun aangeleverd wordt. Heeft de kwaliteit hierover te wensen of u hoopte wat te krijgen maar de praktijk blijkt anders uit te pakken, dan neem ik graag deze taak op mij. U bepaald wat, waar en hoeveel.

Voor alles betekend het dat we duidelijke afspraken maken zodat er geen verrassingen ontstaan. Ik hoop dan ook te mogen ‘’beelderiseren’’ voor u en zie uit naar uw vraag.

Ook kunt u mij op evenementen tegen komen. Heeft u een kaartje van mij gekregen waarop staat dat ik u ‘’gebeelderiseerd’’ of te wel gefotografeerd heb, dan is deze foto te bekijken en te bestellen via www.oypo.nl
U kunt zoeken op trefwoord, bijvoorbeeld de naam van het evenement, de plaats of datum.

Tevens plaatsen wij foto’s op de Instagram en Facebook pagina’s van PetersFotoNieuws en Beelderiseren. Deze pagina’s gaan hand in hand met Beelderiseren. Neem gerust een kijkje en geniet van de beelden. Zit er wat tussen voor u, wij horen het graag.

Maar ook als uitvaart/afscheids-fotograaf  sta ik voor u klaar, ik heb mij hierin gespecialiseerd en sta u graag bij. Meer info over dit dankbare werk is te lezen via deze link.

Heeft u nog vragen, klik op de knop en:

Direct bellen of mailen met Peter kan natuurlijk ook: Tel. 0657670189 of Mail: peter@beelderiseren.nl