Website en social media
Een website en social media is niet meer weg te denken in deze tijd. Het maakt niet uit of het nu zakelijk is of particulier. In wat voor vorm dan ook, wij adviseren om een website altijd hand in hand te laten gaan met social media, zij versterken en vullen elkaar aan.

Een site of een social media kanaal dient te laten zien waarvoor je staat. Mooi ontworpen en invullen is één, maar bijhouden is nog veel belangrijker. Uw terugkerende bezoekers willen steeds weer iets nieuws zien.

Het beheren van
Voor ons maakt het niet uit, of je nu een site of pagina wilt starten of dat er al een bestaande is. Belangrijker is dat de deze regelmatig aandacht krijgen. Als eigenaar moet je je niet alleen bezighouden met de inhoud van je webpagina’s, je moet er ook voor zorgen dat alle items goed op de server van je web host terecht komen. Daarnaast moet er ook steeds nieuwe content geplaatst worden.

Dit beheren van alles vergt vaak meer tijd dan je zou willen. Om tijd te besparen en de energie in andere zaken te kunnen steken, nemen wij van Beelderiseren graag het beheer over. We gaan samen een plan op stellen die er voor zorgt dat alles de aandacht krijgt die het verdient.

Wij handelen uit de gedachte dat we zorgen dat het tijd en geld gaat opleveren.
Hoe? dat leggen we graag uit!