Hoe het allemaal is begonnen.

Beelderiseren is ontstaan door de passie voor fotografie en het beheren van websites. Dat deze twee heel goed met elkaar samen gaan zal u vast niet verkeerd over komen.  Ik, Peter Tromp doe dit dan ook op diverse manieren en wil u graag tot dienst zijn. Of het nu gaat om uw Website, Social media, Beheren, Scannen, Printen en Digitaliseren, u bent bij ons in goede handen. Samen met mijn vrouw Annemarie zorgen wij dat u tijd voor andere zaken (terug) krijgt of juist extra van kunt gaan genieten.

Digitaliseren

Vanuit mijn interesse voor fotografie welke in deze tijd voornamelijk digitaal gaat is het onontkomelijk dat je tegenwoordig deze afbeeldingen digitaal gaat bekijken. Zo ben ik ooit begonnen om mijn Foto’s, Dia’s, Negatieven en Video’s te digitaliseren zodat het bekijken hiervan gemakkelijker gaat en het helemaal van deze tijd is. Voortvloeiend hieruit ben ik voor familie en vrienden gaan digitaliseren, door middel van scannen van foto’s, maar ook negatieven en dia’s. Deze dienst heb ik inmiddels uitgebreid naar breder terrein. Heeft u dus genoemde materiaal dat u wilt laten digitaliseren dan zijn wij van Beelderiseren het aangewezen bedrijf die dit voor u kan verzorgen.

Website maken en beheren

Jaren terug ben ik gevraagd om een nieuwe website te vullen met foto materiaal, wat uiteindelijk resulteerde in het beheer op mij te nemen. Deze site moest natuurlijk voorzien worden van foto’s, maar ook steeds opnieuw van foto’s voorzien worden. Dit laatste was naast regelmatig vernieuwende foto’s voor de site aanleveren tot veelvoudig het fotograferen van evenementen en deze vervolgens plaatsen. Enkele jaren daarna ben ik verhuisd en heb ik voor mijn huidige woonplaats een website mogen ontwikkelen en heb deze ook in beheer gekregen.

Fotografie

Met veel plezier doe ik dit en ja dan komt van het 1 het andere. Steeds meer en meer ben ik foto’s gaan maken om te plaatsen op eigen site als ook het aanleveren aan anderen zodat zij deze ook weer kunnen gebruiken of dat men hiervan kan genieten via sites en Social media. Omdat ik veel fotografeer op evenementen en als persfotograaf kom ik thuis met heel veel diverse onderwerpen en personen welke ik plaats zodat belangstellenden de foto’s kunnen opvragen en gebruiken.

Onderhoud en bijhouden

Ik heb gezien en geleerd dat wanneer websites éénmaal ontwikkeld zijn vaak niet of zelden gevoed worden met nieuw materiaal. Als er één regel belangrijk is om mensen te (blijven) trekken naar je website dan moet er regelmatig wat nieuws op komen. Dit geldt zowel voor tekst, maar zeker voor foto’s. Mensen zijn heel visueel ingesteld en kijken graag ”plaatjes”. Uit de praktijk weet ik dat het voor vele beheerders een zorg kan zijn. Precies dat is het geen dan ook waar wij van Beelderiseren ons sterk voor maken en in overleg met u, mogelijkheden kan aanbieden. Dus of het nu gaat om éénmalig, af en toe foto’s leveren of regelmatig bij u of uw activiteiten aanwezig te zijn, denk dan hierbij in het ruimste zin van woord en onderwerpen. Graag wil ik en Beelderiseren u ook ontzorgen, dit kan zijn: aanleveren, plaatsen en/of eventueel het beheren van website of social media.

Neem gerust eens contact op, zodat u uw wensen kenbaar kunt maken. Vervolgens zullen wij ons best doen u een passend voorstel aan te bieden, in de hoop u tot dienst te kunnen en mogen zijn.

Telefoonnummer van Peter is: 0657670189 of mail: peter@beelderiseren.nl

Peter Tromp - Beelderiseren - Uitvaartfotografie de Laatste Eer - Petersfotonieuws