Pakket prijzen uitvaartreportage

Er zijn 3 pakketten waar een keuze ingemaakt kan worden. Mochten er andere wensen zijn, ik hoor het graag.
Er is veel mogelijk, het belangrijkste is wat u wilt. Een offerte op maat, geen probleem!

Het ”Brons pakket” is ideaal als u vooral anderen op een later tijdstip het moment wilt laten zien. Zo kunnen zij toch deel van en getuige zijn van het afscheid. Ook is dit pakket fijn voor mensen die een wat kleiner budget hebben maar wel heel graag een herinnering willen ontvangen.
Download HIER de drie pakketten!Het ”Zilver pakket” is uitermate geschikt als u de meeste dingen wilt hebben vastgelegd, maar niet tot in detail. U ontvangt een foto serie die goed laat zien hoe de dag van afscheid is verlopen. U krijgt een dierbare herinnering die voor altijd tastbaar blijft. Qua tijd past deze vaak heel goed als u voor een crematie heeft gekozen, maar uiteraard kan deze ook heel goed als het om een begrafenis gaat. De uren hierin zijn de leidraad.  Mocht er iets zijn wat u graag wel uitgebreider in beeld wilt, dit is bijna altijd te regelen.
Download HIER de drie pakketten!Het ”Goud pakket” verzekerd u van veel foto’s, zowel in detail als ook de aanwezige mensen/gasten die ruimschoots hun aandacht krijgt. Als er gekozen is voor een uitvaart dan zullen deze tijden vaak heel goed bij u passen. Eenmaal alles geleverd aan u, dan is de dag stap voor stap te volgen en zit de reportage vol met liefde. Zo kunt u elk moment koesteren, zeer waardevol en zo geliefd. Mocht er ondanks dit uitgebreide pakket nog iets missen, laat het weten en we kijken er samen na.
Download HIER de drie pakketten!Aanbieding: speciaal Corona tarief

Deze corona tijd maakt een fotoreportage nog belangrijker, hebben wij ervaren. Mensen die nu niet aanwezig kunnen zijn door alle beperkingen, kunnen aan de hand van de foto’s toch getuige zijn van het afscheid nemen van uw dierbare. Samen met mijn collega’s van Uitvaartfotografen Noord hebben we hiervoor daarom tijdelijk een ‘corona aanbod’.Heeft u vragen of wilt u meer weten over de pakketten of uitvaartfotografie, ik ben er voor u, vraag gerust.

Uitvaart fotograaf voor fotografie in Friesland

Download HIER de drie pakketten!