Website en social media

Een website en social media is niet meer weg te denken in deze tijd. Het maakt niet uit of het nu zakelijk is of particulier. In wat voor vorm dan ook, wij adviseren om een website altijd hand in hand te laten gaan met social media, zij versterken en vullen elkaar aan. Zelf noem wij het maken en bekijken van een pagina’s ‘’beelderiseren van uitdragingen”. Zoals u al op de home page heeft kunnen lezen, is het woord ‘Beelderiseren’ geen echt woord, het is een woordspeling waarmee wij willen aangeven dat het om een duidelijk ‘’beeld’’ krijgen gaat. Een mooie site laat zien waarvoor u staat. Mooi ontworpen en invullen is één, maar bijhouden is nog veel belangrijker. Uw terug kerende bezoekers willen steeds weer iets nieuws zien. Voor ons maakt het niet uit, of u nu een site wilt starten of dat u al een bestaande site heeft, wij van Beelderiseren verlenen graag onze hulp aan u! Samen gaan we aan de slag om uw site te realiseren of te voorzien van duidelijke teksten en daar waar nodig is zullen er goede foto’s geplaatst worden.

Het beheren

Naast beheren van een website, mag u ook op ons rekenen als het gaat om het beheren van social-media kanalen. In deze tijd van snelle communicatie is deze laatst genoemde zeer belangrijk om snel en makkelijk de juiste doelgroep te bereiken. Veel voorkomende zijn Facebook, Instagram, Twitter, ect. Ook voor dit geldt: bijhouden en liefst wekelijks een aantal keren iets naar uw volgers communiceren is zeer belangrijk. Op die manier blijven mensen u volgen en dit ziet u vervolgens terug in meer bezoekers/verkoop.

Actueel en duidelijke teksten

Actuele informatie is belangrijk, zeker voor mensen die zoekende zijn. Zij willen in een paar tellen zien wat ze zoeken. Door de juiste opbouw van teksten wordt u interessant voor de bezoekende. Maar dit geldt ook voor de zoekmachines, zoals bijvoorbeeld GOOGLE en haar SEO, deze weten u ook sneller te vinden en dat is vast wat u wilt. Immers u heeft een site om iets uit te dragen. Dit betekend dat u (meer) bezoekers nodig bent voor uw site om dat geen te laten zien waar u voor staat. Om meer kracht bij te zetten aan het geschreven woord, is het een aanrader om beeldmateriaal te plaatsen. Omdat fotografie een dagelijkse onderdeel is van Beelderiseren, kunnen wij zorgen voor de juiste foto’s bij uw boodschap. Wilt of kunt u zelf niet deze teksten en/of foto’s verzorgen, wij nemen dit graag van u over.

Uw website ontwikkelen

Het aankopen van een zogenaamd frame van een site is de eerste stap die wij kunnen verzorgen. Maar deze stap wordt soms ook door ons uitbesteed. Wij werken hiervoor samen met een aantal ‘’partners’’. De persoonlijke voorkeur van Beelderiseren gaat uit naar een thema van WordPress. Het invullen en ontwikkelen van de site zal enige tijd duren. Belangrijk voor ons is om een duidelijk beeld te krijgen van wat u wilt en waar u voor staat. Dit zal in één of twee gesprekken voor ons duidelijk zijn. Nadat wij weten wat u wilt, zullen wij u een voorstel doen. Op die manier weet u wat u mag verwachten van ons en krijgt u inzicht in de kosten die hiermee geboeid gaan.

Deze gesprek(ken) en aanbieden van een offerte zijn kosteloos voor u. Mochten er zaken zijn die specialisme vragen of specifieke kennis dan schromen wij niet om dit uit handen te geven. Alles zelf willen doen werkt niet altijd. Vele bedrijven houden zich toch krampachtig vast hieraan. Soms vergt iets specifieke vaardigheden. Samen met de specialist zullen wij u wens uitwerken en met een goed en duidelijk antwoord of oplossing terug komen bij u. Uiteraard blijft u steeds de regie houden en is overleg bedoeld om een helder en belevens-waardige site te creëren waarin u, u zelf herkent. Voor deze handeling zal ik de gemaakte kosten doorberekenen aan u om de simpele reden; als ik een specialist moet inhuren zal deze mij ook een factuur sturen. Bovendien is het niet duurder dan dat wij dat zelf hadden gedaan, ook wij berekenen onze tijd door. Sterker nog; waarschijnlijk is hun berekende tijd korter omdat zij de specialist zijn en kunnen daardoor efficiënter werken. Zoals net al werd geschreven, vele bedrijven (willen) dit niet zien. Uit ervaringen hebben wij geleerd dat het toch vaak anders werkt. In sommige gevallen is het opvragen van een enkel ding voor ons gratis. Dit voordeel schuiven wij dan door naar u, er zijn dan voor u ook geen extra kosten aan verbonden.

Hebben wij van Beelderiseren uw belangstelling gewekt of heeft u nog vragen, bel met Peter: 06-57670189

of klik op de knop en: